Home » Blog » Aanrader Olaplex

Aanrader Olaplex

Vanaf het moment dat mijn haar weer begon te groeien ben ik lang op zoek geweest naar een fijne shampoo. Ik ben natuurlijk super zuinig op mijn nieuwe haar en wil dat het zo snel mogelijk groeit. Een vriendin raadde mij de Olaplex producten aan en ik ben zeer tevreden.

Olaplex geeft al zijn producten een nummer, ik gebruik de nummers 3, 4, 5 en 7. De nummer 3 is een pre-shampoo masker, deze herstelt beschadigd haar. Ik doe het royaal in mijn haar en laat het minimaal een half uur zitten. Daarna was ik het masker eruit met de shampoo, nummer 4 en gebruik ik de conditioner nummer 5. Nummer 3 is wel aan de prijs en omdat mijn haar vrij dik is heb ik veel nodig, dus ik gebruik 1x per 2 weken ongeveer het masker, maar dit heeft toch al een behoorlijk effect gehad op mijn haar. Als mijn haar nog droog aanvoelt en ik van die vogelnesten in mijn nek krijg doe ik er nog wat olie, nummer 7 in. Een heerlijk ruikende niet vette olie, perfect voor haar wat snel vet wordt zoals dat van mij.

Sinds ik deze producten gebruik is mijn haar voller, zachter en minder beschadigd. En dat vind ik knap, want er zat nog behoorlijk wat chemoschade in met name de puntjes!
Doordat het minder beschadigd is hoef ik het minder vaak te knippen, dus sneller langer haar. Ik ben blij 😍

Op de eerste foto zie je mijn haar voordat ik met Olaplex startte en daarna na de eerste en de tweede keer de nummer 3 behandeling. Op de derde foto heb ik ook mijn uitgroei weer bijgewerkt, maar je ziet toch ook een behoorlijk verschil in haarkwaliteit. Mijn chemokrullen vallen ook meteen mooier.

Ik koop de Olaplex producten (en nog heel veel andere beautyproducten) bij LOOKFANTASTIC. Fijne website, veel keus en heel voordelig. En ook heel belangrijk je weet zeker dat je de echte Olaplex producten hebt en geen nep.