De praktijkruimte

De sfeervol ingerichte praktijk bevindt zich in de Weeffabriek in Geldrop. Hier zijn meer ondernemers gevestigd. Desondanks is er erg veel rust, privacy en een heel groen uitzicht.

Tijdens de behandeling wordt er echt de tijd voor je genomen. In het gezellige zitje kunnen we onder het genot van een kopje koffie of thee het gesprek voeren. De administratie en dossiervoering doen we achteraf. We vinden het belangrijk dat je je gehoord voelt.

De praktijk is goed te bereiken per auto en fiets. Je kan gratis parkeren op het terrein van de Weeffabriek/Weverijmuseum.

De ruimte wordt gedeeld met Innertalks van Nicolle Prins. Nicolle is natuur- en wandelcoach.

Samen hebben wij er een hele mooie ruimte van kunnen maken met een echt huiskamergevoel.

Visie Marala

Marala betekent tederheid/zachtheid. De visie van Marala is dan ook om zacht te zijn voor jezelf.
In de huidige maatschappij wordt er veel druk op je gelegd, van buitenaf, maar ook zeker door jezelf. We moeten alles tegelijkertijd, werken, gezin, sociaal leven, hobby’s. Op het moment dat je gezond bent is dat soms al een uitdaging, maar na een ingrijpende ziekte is het vaak niet meer mogelijk en zelfs niet meer wenselijk.

Tijdens de behandelingen gaan we onderzoeken wat jouw leven betekenis geeft. Zonder dingen te moeten, zonder druk. Geen strakke protocollen, maar maatwerk.