Patricia

Patricia Peeters is onze topper die sinds november 2023 bij Marala werkt. Patricia haar kracht is dat ze goed naar je kan luisteren en zo ontdekt wat je nodig hebt.  Ze bied je technieken aanbieden die inzicht geven en die je zelf eenvoudig thuis kan toepassen zodat je je eigen leven weer op kunt gaan pakken. Dit doet ze onder anderen door haar specialisatie Center Point Meditatie (CPM) therapie. Middels deze techniek leert ze je om beter naar je lijf te luisteren en zo minder snel over je grens heen te gaan.

Patricia laadt zelf haar energie op door in de bossen en langs het water te wandelen met haar hond. Ook vindt ze het heerlijk om boeken te lezen of te luisteren en vindt ze het erg leuk om met vriendinnen te tennissen of creatieve dingen te doen.

Ze is de vrouw van Jeroen en moeder van 2 zonen. Ook is ze zus, vriendin, hondenbaasje, tennismaatje en mantelzorger voor haar lieve schoonvader. Ook jij zult verschillende rollen in je leven willen vervullen en allerlei hobby’s willen uitoefenen, wat nu misschien even niet lukt. Patricia loopt graag met je mee in je proces om te leren omgaan met je vermoeidheid.

 

 

Bij- en nascholing

CenterPoint Meditation (CPM) therapie

DTE

Marijke

Onze andere kracht is Marijke Bhola-van den Bergh. Als geen ander weet zij hoe het is om last te hebben van vermoeidheidsklachten. Ze is zelf na haar behandelingen voor borstkanker nooit meer de oude geworden. Tijdens haar herstel ervaarde ze een enorme druk om weer zo snel mogelijk te herstellen en weer terug te keren naar het oude normaal. Die druk kwam niet alleen van buitenaf, ze legde zichzelf minstens net zoveel druk op. Maar ze kon het oude normaal niet meer bijbenen, ze was moe, snel overprikkeld, vergeetachtig en kan niet lang focussen.

Bovendien vroeg Marijke zichzelf ook steeds vaker af of ze wel terug wilde naar het oude. Ze had behoefte aan meer rust, zachtheid en balans in haar leven. Ze is toen haar eigen praktijk gestart om anderen te begeleiden in hun herstel en ze hoopt wat positiviteit, wijsheid en zachtheid te kunnen bieden op het moment dat je dat het hardste nodig hebt.

Bij- en nascholing

Overprikkelingsklachten bij overprikkeling en hooggevoeligheid

Cursus vertrouwenspersoon

Post-HBO coachingscursus

Motivational Interviewing

DTE

EFT Basis